Montego Bay obria ľalia (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Montego Bay obria ľalia (2)

Oriental x Trompete - Číslo tovaru 5515070
Obsah balenia:2 ks
Veľkolepá, neprehliadnuteľná, senzačná: už v prvom roku dorastá do úctyhodnej výšky. V druhom roku meria až 2 metre a objavia sa prvé kvety - 15 až 20 veľkých, hviezdicovitých kvetov na jednej rastline. Okúzľujúce, voňavé kvety dosahujú veľkosť až 30 cm. V zime vyžaduje riadne zakrytie.
7,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: od konca August

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby od konca August
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Rezané kvety áno
Voňavé áno
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené pred vetrom PÔDA: Humózna, priepustná a vlhká, vyvarovať sa premokreniu HNOJENIE: Od narašenia výhonkov do tvorby kvetov každé 4 týždne hnojivom na cibuľoviny VÝŠKA: caa 2 m, vhodná je oporná tyč VÝSADBA: Do hĺbky asi 10 cm VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 1 m KVETY: Od júna do septembra, od 2. roku pestovania REZ: Odkvitnuté súkvetia odstránime PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, pôdu zakryjeme lístím. Skoro na jar chránime nové výhonky pred mrazom
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené