Blacklist ľalia (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Blacklist ľalia (2)

Číslo tovaru 5562072
Obsah balenia:2 ks
Ázijská ľalia fialovo-čiernej farby. Vynikne v záhone aj ako rezaný kvet v kytici. Odroda, ktorá dorastá až do 1 metra. Extrémne dlhá doba kvitnutia.
6,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20
Rezané kvety áno
Farba čierná
Výška dospelej rastliny 90-100 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené pred vetrom PÔDA: Humózna, priepustná a vlhká, vyvarovať sa premokreniu. HNOJENIE: Od narašenia výhonkov do tvorby kvetov každé 4 týždne hnojivom na cibuľoviny. Po odkvitnutí už nehnojíme, aby cibule stačili vyzrieť. VÝŠKA: 1 meter VÝSADBA: Na jeseň, do hĺbky asi 10 cm, odstup rastlín cca 20 cm KVETY: Tmavo červené až čierne, od júna do augusta REZ: Odkvitnuté kvetenstvo odstrihneme PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, pôdu zakryjeme lístím. Skoro na jar chránime nové výhony pred mrazom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené