Trpasličie dálie (6)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Trpasličie dálie (6)

Dahlia - Číslo tovaru 5519183
Obsah balenia:6 ks
Farebné trpasličie dálie s nízkym rastom. Stačí im málo miesta, preto sa vysádzajú do menších záhrad alebo k záhradným chodníkom. Môžu sa sadiť aj do balkónových nádob. Doba kvitnutia júl – november. Prezimujte ich na mieste bez mrazov! Dodávame zmes farieb.
15,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február začiatok - August koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február začiatok - August koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 15
Rezané kvety áno
Výška dospelej rastliny 40-50 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené PÔDA: Humózna, bohatá na živiny, premokrenie škodí HNOJENIE: Počas kvitnutia 1x týždenne tekutým hnojivom VÝSADBA: Sadíme od mája, do hĺbky asi 10 cm. Hľuzy cez noc namočíme do vody VÝŠKA: 40 – 50 cm VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Na živý plot 15 - 20 cm KVETY: Júl – november, odkvitnuté kvety odstrániť PREZIMOVANIE: Po prvých nočných mrazoch odumrú nadzemné časti rastlín. Vyberieme zo zeme hľuzy, výhonky skrátime na výšku dlane. Hľuzy očistíme, osušíme a necháme prezimovať na mieste bez mrazov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené