Enciánový stromček Blanc Bleu
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Enciánový stromček Blanc Bleu

Solanum rantonneti - Číslo tovaru 6620506
Obsah balenia:1 ks
Farby Álp: snehobiela a enciánovo- modrá, ostrožltá a sýtozelená. Nevídaná záplava kvetov. Tmavozelené lístie je husto posypané krásnymi kvietkami. Pekne sa vyvíja na chránenom, slnečnom mieste. Kvitne od skorej jari až do neskorej jesene, ale v byte aj po celý rok. Záplava bielych a modrých kvetov na vysokom kmeni. 19 cm črepník, výška asi 60 cm.
38,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec začiatok - September koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec začiatok - September koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Humózna, výživná HNOJENIE: 1x týždenne tekutým hnojivom napr. našim Duostar Sprint (od mája do septembra) ZÁLIEVKA: Pravidelná KVETY: Biele a modrofialové VÝŠKA: Až 2 m a viac KVITNUTIE : Od mája až do neskorej jesene REZ: Neskoro na jeseň alebo skoro na jar môžu byť všetky výhonky skrátené. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný, prezimuje pri +4 až +8°C, koreňový bal nesmie vyschnúť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené