Šachor papyrusový "Nofretete"
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Šachor papyrusový "Nofretete"

Cyperus papyrus 'Nofretete' - Číslo tovaru 6630229
Obsah balenia:1 ks
Papyrus je mimoriadne dekoratívna izbová rastlina čistiaca vzduch. Na slnečnom, polotienistom mieste môže za optimálnych podmienok dosiahnuť výšku 150 cm. Od konca mája sa bude cítiť dobre na terase a balkóne. Je tiež veľmi veľkolepý vedľa záhradného jazierka.
42,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, ak je to možné vyberte miesto a vysokou vlhkosťou PÔDA: Priepustná, humózna a bohatá na živiny, najlepšie mierne hlinitá HNOJENIE: Počas letných mesiacoch je možné hnojivom na izbové kvety ZÁLIEVKA: Papyrusová tráva vyžaduje pôdu, ktorá je vždy vlhká. Substrát nesmie nikdy úplne vyschnúť. Zalievajte preto pravidelne a dostatočne vodou, ktorá má čo najmenej vápna. Z času na čas môžete nechať trochu vody v hrnci alebo tanieriku. Rastlina je navyše rada, ak ju z času na čas postriekame vlažnou vodou s nízkym obsahom vápna. KVITNUTIE: júl/august až september/október VÝŠKA: Za optimálnych podmienok môže dosiahnuť výšku až 150 cm. REZ: Vo všeobecnosti nie je potrebný, zvädnuté alebo vysušené výhonky je možné odstrihnúť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené