Zelenec, bielo-zelené listy
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Zelenec, bielo-zelené listy

Chlorophytum - Číslo tovaru 6600127
Obsah balenia:1 ks
(Chlorophytum). Má bielo-zelené pruhované listy, nenáročná izbová rastlina. Jednoduchá starostlivosť, vhodná aj pre začiatočníkov v pestovaní, okrem toho je aj dobrá čištička vzduchu. Vyvinuté rastliny prinášajú dlhé poplazy, na ktorých sa vytvárajú dcérske listové ružice.
6,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko: Izbová rastlina, slnečné až polotienisté miesto. Péda: Substrát pre izbové rastliny. Odporúča sa každý rok na jar presadiť rastlinu do novej kvalitnej a priepustné zeminy. Na dno nádoby umiestnime drenáž proti premokreniu. Hnojenie: Od jari do jesene 1x za dva týždne tekutým hnojivom. Zálievka: Vyvážená. V lete častejšie podľa potreby, a v zime, ak máme rastlinu v chladnejšej miestnosti, zálievku obmedzíme. Listy: Úzke, kopijovité, panašované farby. Vytvára previsnuté výhonkov, na ktorých vyrastajú mladé rastlinky. Kvety: Nevýrazné, drobné, biele. Množenie: 1. Šetrným delením trsov pri presádzaní. 2. Zasadením mladých rastliniek na konci previsnutých výhonkov. Oddelíme ich, dáme do vody zakoreniť a zakorenené rastliny vysadíme do kvetináčov. Rastline občas zasychajú špičky listov, čo je spôsobené suchým vzduchom. Zabránime tomu častejším rosením rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené