Nemesia Sunsatia (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Nemesia Sunsatia (3)

Nemesia 'Sunsatia Cherry on Ice' - Číslo tovaru 6615415
Obsah balenia:3 ks
Hybrid nemesie, kvitne neustále od jari až do jesene. Farba kvetov je očarujúca: horný lupienok je šarlátovo-červenej farby, dolný lupienok je čisto biely. Výborne sa hodí na balkóny na slnečné, polotienisté miesta.
7,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec stred - August koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec stred - August koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 20-30 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté, teplé, chránené pred vetrom. Letnička vhodná do skupinových výsadieb a do nádob. PÔDA: kvetinová zemina bohatá na živiny, neutrálne pH ZÁLIEVKA: Mierna, substrát udržiavať mierne vlhký. HNOJENIE: 1 -2x mesačne tekutým hnojivom na balkónové kvetiny, napr. náš Duostar. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Asi 20 cm RAST: Kompaktný, poloprevisnutý KVETY: kombinácia čerešňovo - červenej a bielej farby KVITNUTIE: jún – september REZ: Po prvom kvitnutí je dobré rastlinu zastrihnúť pre podporu ďalšieho kvitnutia. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, pestuje sa ako jednoročná rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené