Železník Hurricane ružovo-biely (3)
Železník Hurricane ružovo-biely (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Železník Hurricane ružovo-biely (3)

Verbena Hurricane Rose & White - Číslo tovaru 6601689
Obsah balenia:3 ks
Železník zo série Hurricane s dvojfarebnými ružovými kvetmi s bielym stredom. Železník - Verbena je veľmi dekoratívna letnička s pestrofarebnými, príjemne voňajúcimi kvetmi usporiadanými do vrcholíkovitého kvetenstva. Má poloprevísajúci rast, dobre sa rozvetvuje a je vhodná do balkónových hrantíkov, závesných nádob a kvetináčov. Vynikne samostatne aj v kombinácii s inými druhmi balkónových rastlín. Dorastá do výšky 20-40 cm a kvitne od mája do septembra. Vysádzajte na teplé, slnečné stanovište, substrát udržujte mierne vlhký a pravidelne prihnojujte.
10,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
STANOVISKO: Slnečné. PÔDA: Bežná kvetinová zemina. HNOJENIE: Každé 2 týždne tekutým hnojivom na balkónové rastliny. ZÁLIEVKA: Udržovať pôdu vlhkú, vyvarovať sa premokreniu. RAST: Výška cca. 20 – 40 cm. Rozrastá sa do šírky, vzpriamený až mierne previsnutý. KVETY: Ružovo-biele. REZ: Odkvitnuté kvety priebežne odstraňovať. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, jednoročná rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené