Appleblossom muškát (3)
Appleblossom muškát (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Appleblossom muškát (3)

Pelargonium 'Apple Blossom' - Číslo tovaru 6650322
Obsah balenia:3 ks
Prekrásny vzpriamený muškát s kvetmi v tvare ruží. Kvety sú plné, biele s ružovými okrajmi. Vhodné do kvetináčov, nádob i do záhona.
16,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba výsadby Apríl začiatok - Júl koniec
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, vzdušné a teplé. PÔDA: Dobrá kvetinová zemina. HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom napr. náš Duostar Sprint. POTREBA MIESTA: 4-6 rastlín na 1 m RAST: Vzpriamený, dorastá do výšky 30 – 60 cm KVETY: Kvety sú plné v tvare ruží, biele s ružovými okrajmi. Uvädnuté kvety neustále odstraňujeme. KVITNUTIE: Od mája do prvých mrazov. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný, jednoročný. Prezimovanie je možné vo svetlej, chladnej miestnosti - obmedzene zalievame, vo februári skrátime a prenesieme na teplejšie svetlé miesto - podľa potreby zalievame. Po ľadových mužoch opäť umiestnime von. Je možné množiť "odrezkami“.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené