Muškát Feuerball (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Muškát Feuerball (3)

Pelargonium (Geranie) Feuerball - Číslo tovaru 6612711
Obsah balenia:3 ks
Vzpriamený muškát Feuerball. Veľké, guľaté, ohnivočervené kvety, bujné kvitnutie od mája až do mrazov. Žiarivá jasnočervená farba padne ihneď každému do oka! Dobre znáša výkyvy počasia.
7,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Júl koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
Farba červená
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 20 cm
STANOVISKO: Slnečné, polotienisté, vzdušné a teplé PÔDA: Dobrá kvetinová zemina HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. našim Duostar Sprint ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok POTREBA MIESTA: 6 – 8 rastlín na 1 m RAST: Vzpriamený KVETY: Červené kvitnúce lopty, zvädnuté kvety neustále odstarňujeme. Kvitne od od mája do prvých mrazov PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná. Prezimovanie je možné na svetlom, chladnom mieste – obmedzene zalievame. Vo februári skrátime a prenesieme na teplejšie a svetlé miesto - podľa potreby zalievame. V druhej polovici mája opäť umiestnime von.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené