Sunrise Goesta ružový muškát (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Sunrise Goesta ružový muškát (3)

Pelargonium zonale - Číslo tovaru 6609529
Obsah balenia:3 ks
Tento vzpriamený muškát priťahuje pozornosť svojimi veľkými, nápadnými jasnoružovými kvetmi. Tmavo zelené olistenie krásne kontrastuje s ružovými kvetmi. Môže byť krásnou ozdobou balkónových truhlíkov, kvetináčov alebo aj záhonov. Je odolný a nenáročný na údržbu. Obľubuje slnečné alebo polotienisté stanovište a kvitne od mája až do prvých mrazov.
10,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Výška dospelej rastliny 40 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, vzdušné a teplé. PÔDA: Dobrá kvetinová zemina. HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. náš Duostar. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. POTREBA MIESTA: Asi 6 rastlín na 1 m. KVITNUTIE: Od mája do prvých mrazíkov. RAST: Stojatý. KVETY: Ružové kvety. Uvädnuté kvety neustále odstraňujeme. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný, jednoročná rastlina. Prezimovanie je možné na svetlom, chladnom mieste – obmedzene zalievame. Vo februári skrátime a prenesieme na teplejšie a svetlé miesto - podľa potreby zalievame. V druhej polovici mája opäť umiestnime von.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené