Mini Love mini melóny
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Mini Love mini melóny

Citrullus lanatus 'Mini Love' - Číslo tovaru 6683788
Obsah balenia:1 ks
Nové šľachtenie. Vysoká úrodnosť s veľkosťou plodov 10-15 cm. Vaše deti sa iste potešia týmto malým vitamínovým bombám. Obľubuje slnečné miesta
7,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené PÔDA: Bohatá na živiny, humózna, kyprá a jemná HNOJENIE: 1x týždenne až kým vytvorí plody hnojivom na zeleninu. Tiež je možné pridať kompost. ZÁLIEVKA: Pravidelne zalievať (nepolievať na listy, ale tesne pod rastlinu). Vyhnúť sa premokreniu. Na polievanie je lepšie použiť dažďovú vodu. VÝŠKA: 35 – 40 cm. POTREBA MIESTA: cca. 80 cm KVETY: Žlté, nenápadné. Na jednej rastline sa nachádzajú samčie aj samičie kvety ZBER: Júl - október REZ: V lete skrátiť na 6 až 7 listov (nad plody) - vykonáva sa preto, aby sa rastlina zbytočne nevysiľovali a plody boli dostatočne veľké. PREZIMOVANIE: Jednoročný, nie je zimovzdorný. TIP: Akonáhle sa objavia plody, je vhodné pod ne umiestniť dosku alebo penový polystyrén, aby sa zabránilo hnitiu plodov. Mini melón je tiež vhodný pre pestovanie v dostatočne veľkom kvetináči.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené